Таблица за множење

Требаше да  напишеме  за  таблицата за множење од еден до десет. ја сработив сама,без никаква помош,бидејќи беше многу лесна.Беше исто така интересна тема како останатите .Tablica za mnozenje od 1 do 10

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s